Miia Maria Lahti

toimittaja, viestinnän asiantuntija, juontaja

Pienestä pitäen olen halunnut järjestää ja ymmärtää maailmaa ja saada asiat sujumaan. Vanhemmiltani perin selkeän ulosannin, sujuvan kynän ja taidon kohdata ihmisiä.

Työurani aikana olen toimittanut sisältöjä radioon, televisioon, verkkoon ja printtiin sekä juontanut lähetyksiä ja ankkuroinut uutisia niin radiossa kuin tv:ssä. Lisäksi olen työskennellyt viestinnän asiantuntijana sekä lukuisten tapahtumien, seminaarien, konserttien ja juhlien juontajana. Tieteellistä lähestymiskulmaa työelämään ovat tarjonneet hallintotieteen opinnot johtamiskorkeakoulussa.

Kirkas viesti tai mukaansa tempaava juttu on kuin piristävä vitamiiniruiske.

Nautin koiralenkeistä, äänikirjoista ja lapseni seurasta. Usein suuntaan kulkuni Tuusulanjärven maisemiin aistimaan taiteilijayhteisön näihin päiviin asti loistavaa valoa.

Markku Pulkkinen

toimittaja, valokuvaaja, tuottaja, MMM

Olen asvaltilla kasvanut, koko työurani viestintätöitä tehnyt agronomi. Erikoisosaamistani ovat maa- ja metsätalous, elintarvikeketju ja finanssiala. HR-päällikkökokemukseni kautta tunnen myös työelämäasiat. Kirjoitan, kuvaan ja videoin vaikuttavia tarinoita. Työt puhukoot puolestaan.

Haluan tuoda valoa ja iloa viestintään ja ympäristööni, sillä optimisti onnistuu.

Kesäisin minut löytää mehiläispesiltä, metsätöistä tai pyörän päältä, talvisin ladulta. Ja tietysti olen Suomalaisen Markku-Liiton aateloitu jäsen.

Hugo

ylimmäinen laadunvalvoja

Viestintävillan ylimmäinen laadunvalvoja tässä, vuh! Haukun sumeilematta, jos työ on tehty vähän sinne päin. Toisaalta osoitan ylitsepursuavan iloisesti tyytyväisyyteni onnistuneeseen sisältöön. Helpoiten minulta saa kehut, kun jaksaa rapsuttaa ja heittää palloa.